Home

Welkom op de website van de stichting Vrienden van de Sint Bavo koren.
Op deze website vindt u alle informatie van waar de stichting zich mee bezig houdt.

De stichting is in 1981 opgericht met als doel het verwerven en beheren van gelden, teneinde deze gelden aan te wenden voor het bevorderen van de kennis en de praktijk der kerkmuziek en liturgie in het algemeen en in het bijzonder het ondersteunen van de werkzaamheden uitgevoerd door de te Haarlem gevestigde Stichting Muziekinstituut van de Kathedraal Sint Bavo. Zij tracht dit doel te bereiken door het verstrekken van subsidies en bijdragen.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de koren, de geschiedenis van de stichting en de verschillende mogelijkheden waarop u kunt steunen.

Wilt u ons steunen?
Druk dan bovenaan in het menu op ‘vriend worden’ voor meer informatie.

Hartelijk dank voor uw interesse, kijkt u gerust rond op onze website.
Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar: info@vriendensintbavo.nl of kijk op de contact pagina naar de manieren waarop u ons kunt bereiken.

Gratis toegang tot het Kerstconcert 2017

Als u al Vriend bent: 
Bent u Vriend van de Sint Bavo Koren? Dan ontvangt u per mail of per brief een uitnodiging om gratis kaarten aan te vragen voor het kerstconcert op zaterdag 16 december 2017. U hoeft niet in de rij te staan voor de reguliere kaartverkoop.

 

 

 

Wilt u ook Vriend worden en gratis naar het kerstconcert?
Bent u nog geen Vriend van de koren maar wilt u wel graag gebruik maken van dit aanbod voor de Vrienden van de koren? Dat kan! Uw steun is hard nodig!

Stap 1: Vul het inschrijfformulier in op de pagina Vriend Worden (Klik hier) voor een jaarlijkse donatie van tenminste € 50,-  en maak dit bedrag over naar IBAN NL20 INGB 0007 8543 32 t.n.v. ‘St. Vrienden van de St. Bavo Koren’ te Haarlem.

Stap 2: Reserveer uw kaarten (maximaal 2) via info@vriendensintbavo.nl, u ontvangt hiervan een bevestiging.

Stap 3: Uw kaarten liggen klaar bij de Vriendentafel bij de entree van het Kerstconcert. Let op: u hoeft dus niet in de rij te gaan staan voor de reguliere kaartverkoop!

Als dank ontvangt u ook nog eens een mooie goodiebag inclusief de CD Krönungsmesse!

Wij adviseren u om op tijd te komen, omdat er vrije plaatskeuze geldt tijdens het kerstconcert.