Home

Welkom op de website van de stichting Vrienden van de Sint Bavo koren.
Op deze website vindt u alle informatie van waar de stichting zich mee bezig houdt.

De stichting is in 1981 opgericht met als doel het verwerven en beheren van gelden, teneinde deze gelden aan te wenden voor het bevorderen van de kennis en de praktijk der kerkmuziek en liturgie in het algemeen en in het bijzonder het ondersteunen van de werkzaamheden uitgevoerd door de te Haarlem gevestigde Stichting Muziekinstituut van de Kathedraal Sint Bavo. Zij tracht dit doel te bereiken door het verstrekken van subsidies en bijdragen.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de koren, de geschiedenis van de stichting en de verschillende mogelijkheden waarop u kunt steunen.

Wilt u ons steunen?
Druk dan bovenaan in het menu op ‘vriend worden’ voor meer informatie.

Hartelijk dank voor uw interesse, kijkt u gerust rond op onze website.
Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar: info@vriendensintbavo.nl of kijk op de contact pagina naar de manieren waarop u ons kunt bereiken.

Soloklas te gast bij Podium Witteman

Zondag 17 december 2017
Na een prachtige Messiah op zaterdag 16 december met het Kathedrale Koor, mocht de soloklas van de Koorschool zondag op pad naar Podium Witteman voor ‘het echte kerstgevoel’. Dat was een feest en wat waren onze jongste solisten (terecht!) trots. In de laatste minuten van de uitzending zongen zij een (meer)stemmig Stille Nacht met Mike Boddé achter de vleugel.

 

U kunt de uitzending hier terugkijken (na klikken wordt u doorgestuurd naar de website van de Koorschool)