Home

Welkom op de website van de stichting Vrienden van de Sint Bavo koren.
Op deze website vindt u alle informatie van waar de stichting zich mee bezig houdt.

De stichting is in 1981 opgericht met als doel het verwerven en beheren van gelden, teneinde deze gelden aan te wenden voor het bevorderen van de kennis en de praktijk der kerkmuziek en liturgie in het algemeen en in het bijzonder het ondersteunen van de werkzaamheden uitgevoerd door de te Haarlem gevestigde Stichting Muziekinstituut van de Kathedraal Sint Bavo. Zij tracht dit doel te bereiken door het verstrekken van subsidies en bijdragen.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de koren, de geschiedenis van de stichting en de verschillende mogelijkheden waarop u kunt steunen.

Wilt u ons steunen?
Druk dan bovenaan in het menu op ‘vriend worden’ voor meer informatie.

Hartelijk dank voor uw interesse, kijkt u gerust rond op onze website.
Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar: info@vriendensintbavo.nl of kijk op de contact pagina naar de manieren waarop u ons kunt bereiken.


Ga mee op tournee!
Met de Bavo Cantorij naar Portugal
19 t/m 24 oktober 2019

In navolging op het grote succes in 2016 gaat de Bavo Cantorij van 19 t/m 24 oktober 2019 wederom op tournee naar Noord-Portugal, in de regio Porto/Braga. Het koor zal daar de Hoogmis in Sé Catedral van Braga zingen en concerten geven in de beroemde kerken in de omgeving van Viana do Castelo, waaronder de Bom Jesus do Monte!

Parallelreis
En ook dit keer verzorgt de stichting Vrienden van de Sint Bavo Koren een parallelreis voor geïnteresseerden, want wat hebben we genoten de vorige keer. Bent u er dit jaar ook bij als ‘Volger’ van de Bavo Cantorij? Het belooft weer een geweldige reis te worden, mis het niet!

U verblijft in het prachtige Viana do Castelo; het hart van de groene wijn en de Portugese gastronomie. De stad bevindt zich aan de mond van de Lima en wordt omringd door natuurschoon. Het historische centrum bevindt zich op slechts 5 minuten afstand. U kunt zich ook inschrijven voor geweldige excursies in de regio, zoals bijvoorbeeld een rondleiding met proeverij bij Taylor’s Port, een bezoek aan de Bom Jesus in Braga en een rondleiding door het historische Guimarães. We bezoeken de mooiste kerken van Portugal en u heeft voor alle concerten van de Bavo Cantorij gratis toegang. We verzorgen bovendien het busvervoer van- en naar alle concertlocaties.

Wanneer is de tournee?
In de herfstvakantie van 2019; van zaterdag 19 t/m donderdag 24 oktober

Wat is inbegrepen?
Heen- en terugreis per vliegtuig incl. ruimbagage;
Transfer van/naar hotel;
Verblijf in luxe Axis Business & Spa Hotel in Viana do Castelo obv halfpension;
Toegang tot alle concerten van de Bavo Cantorij incl. busvervoer;
Busveroer van/naar excursies.

Wat is niet inbegrepen?
Reis- en annuleringsverzekering;
Alle maaltijden buiten het arrangement;
Excursies en uitstapjes (optioneel bij te boeken, richtprijs voor deelname aan alle excursies is ca. € 75,- p.p.)

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deelname aan deze reis bedragen € 799,- p.p.

Inschrijven 
Wilt u zich inschrijven voor deze unieke reis? Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar info@vriendensintbavo.nl. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Klik hier voor de flyer
Klik hier om de nieuwsbrief over dit onderwerp te lezen